Utrolig god mat til gode priser

Taste Catering

Levering kun kr 185,-

 

 

Ved levering mellom 14.30 til 16.30 vil det nå koste dobbel pris GJELDER MANDAG TIL FREDAG 

 

NB visst det er dager med forurensing vil det tillegget komme på toppen av utlevering , se Bergen Bompenger 

 

Se leveringsbetingelser for nærmere info.

 

Tilbudet gjelder alle dager i Bergensdistriktet så langt som vi har kapasitet! Ta kontakt for mer informasjon.

 

 

OBS . Vi tar forbehold mot vær og trafikk og uforutsette forhold ved leveringstidspunkt . I slike hendelser blir det ingen refusjon . 

 

Vi kan levere for kr 185,- kroner i Bergen etter avtale.

 

Når det gjelder snitter så må vi desverre sette en nedre grense på 30 stk for at vi skal kunne levere.

 

Vi kan også levere litt ut i «distriktene» men,  dette vil koste noe mer. Husk å nevne dette i bestillingen så vi kan avtale nærmere.

 

Priseksempel levering i Os/Arna/Askøy/Sotra kr 285,-

 

Maten kan også hentes i våre lokaler i Gabriel Tichendorfsvei 16, Laksevåg (Hamrehjørnet under Kiwi-butikken). Husk å avtale tidspunkt og vær så presis som mulig. Dette for å forhindre at vi ikke er ute og leverer til andre kunder når du ankommer.

 

Normalt når vi kommer så er kaldmaten i noen grønne plastkasser. Disse kassene er vi nødt til å ta med oss med en gang når vi er ferdig med leveringen, med mindre noe annet er avtalt. Dette for at dere skal slippe å måtte levere kassene tilbake hos oss på Laksevåg, samt at vi har behov for disse ved andre leveringer

 

Varmmaten kommer i isoporkasser. Maten vil da holde seg varm i minst 2 timer etter levering. Disse kassene er vi nødt til å ta et depositum på kr: 150,- pr kasse. Disse må leveres tilbake til oss innen en uke, tom for alt av rester og embalasje for at dere skal få tilbake depositumet. Deretter vil beløpet bli kreditert kundens konto.

Illustrasjonsfoto

Telefon

908 83 668

(kl 9 - 18)